Biografie

Muziek zit Sander in het bloed. In het gezin Terpstra werd altijd al muziek gemaakt; het was en is de normaalste zaak van de wereld. Op zijn 17e werd Sander geraakt door het geluid van gitaar en mondharmonica en is hij begonnen met muziekmaken. In zijn jonge jaren speelde hij in popbands. De laatste jaren heeft de akoestische muziek zijn hart. Hij heeft een groot repertoire van o.a. Americana, folk, blues, maar ook akoestische popsongs. Daarnaast heeft hij in de loop van de jaren een repertoire opgebouwd van zelfgeschreven nummers.

Optreden doet hij solo of met gelegenheidsbands. Sander heeft een groot repertoire wat hij spelen en zingen kan. Bij een solo-optreden is het mogelijk om van te voren een speellijst te samen te stellen. Op die manier past de muziek die uitgevoerd wordt optimaal bij de gelegenheid. Met The Visitors kan dit op dezelfde manier.

Kortom, kijk daarom eens rond op deze website en luister vooral ook naar de muziek. Via contact kunt u een berichtje achterlaten, dan neemt Sander contact met u op.

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien